Passa på och njut av sommaridyllen på hemmaplan i år och hitta ditt perfekta semesterparadis i Stockholms skärgård. Äntligen står sommaren står för dörren och vi är många som laddar för en avkopplande semester med soligt väder.

Det är få semesterpärlor på hemmaplan som slår Stockholms fantastiska skärgård med sina tusentals små och stora öar. Den unika övärlden är belägen bara ett stenkast från Sveriges huvudstad erbjuder men erbjuder förutom det många upplevelser för dig som besökare, allt från svalkande bad till storslagna naturupplevelser.

Här hittar du ditt eget skärgårdsparadis

Drömmer du om en lång och avkopplande sommar i ett charmigt skärgårdshus med häftig havsutsikt? Eller ser du kanske fram emot en härlig semester i ett naturnära hus där du också kan ta det lugnt? Varför inte hyra en enklare stuga och passa på och upptäcka Stockholms fantastiska övärld med båt?

Bli inspirerad av Stugknuten som har många mysiga skärgårdshus och stugor som du kan hyra direkt av ägarna utan krångel. Här hittar du enkelt ditt genuina skärgårdsboende som passar din plånbok och kan sedan planera din skärgårdsupplevelse och en semester i paradiset.

Fyll bara i när du vill hyra och tänk på att om du är ute i god tid så kan du lättare hitta det boende som passar just dig.