Upplev Stockholms skärgård när du semestrar hemmaplan i sommar! Det bästa sättet att ta tillvara den svenska sommaren är att utforska Stockholms skärgård – dess öar, stränder och hav. Upplev det vackra, skiftande landskapet och se till att du inte missar några av de sevärdheter som finns att upptäcka.

För att få ut det mesta av din semester vid Stockholms skärgård kan du börja med att hyra en båt. Det finns många olika alternativ, så ta en stund att undersöka vilken båt som passar bäst för dina behov. När du har hittat en båt som du gillar att hyra, kan du börja planera din egen, individuella semester.

Med närheten till havet

Vandra längs skärgårdens promenader, besök några av de många öarna som har stränder och badplatser, eller ta dig ut till havet och upplev de unika fåglar som gör Stockholms skärgård hem. Om du är intresserad av fiske finns det många fiskeplatser som du kan utforska.

Du kan också åka till några av de närliggande städerna, såsom Grisslehamn, Sandhamn och Vaxholm för att uppleva den lokala kulturen och sevärdheterna. Eller varför inte ta en båttur till Stockholm för att uppleva stadens liv och rörelse?

När du har utforskat skärgården och upplevt alla dess skönheter, är det dags att njuta av det gemytliga livet i skärgården. Det finns många små byar och stugor som du kan besöka för en lugn och avkopplande semester. Ta en fika i en av de lokala kaféerna eller beställ en god middag på en av restaurangerna.

Planera in en oförglömlig semester hemmaplan i sommar och upplev Stockholms skärgård. Upplev det vackra, skiftande landskapet och utforska öar, stränder och hav. Hyra en båt för att få ut det mesta av din semester, vandra längs de många promenaderna, besök några av de öar som har stränder och badplatser, eller ta dig ut till havet och upplev de unika fåglar som gör Stockholms skärgård hem. Åk också till närliggande städer för att sevärdheterna och ta del av den lokala kulturen. När du har upplevt alla skärgårdens skönheter, är det dags att njuta av det gemytliga livet i skärgården. Ta en fika eller beställ en god middag på en av restaurangerna och njut av den goda maten. Upplev magin i Stockholms skärgård och planera din oförglömliga semester hemmaplan i sommar. Fer ett mysigt stugboende i skärgården kan du titta in på sajten Stugknuten