Då flygpriserna aldrig varit lägre än vad de är nu bör man absolut ta chansen att ge sig av utomlands,  oavsett om det handlar om långväga turer eller bara en weekend i någon storstad.

För härliga resupplevelser behöver man absolut inte resa långt då den europeiska kontinenten bjuder på en mängd spännande resmål i form av både storstäder och annat. Ett bra alternativ i sommar kan vara att åka på en weekendresa till någon av alla de storstäder man hittar i just Europa.

London

På exempelvis de brittiska öarna finns gott om härliga och spännande städer som Dublin, Glasgow, Edinburgh, Manchester, Liverpool och kanske framför allt London, där det i princip finns hur mycket som helst att både se och göra. Oavsett om man väljer att åka till London eller någon annanstans så är det alltid härligt att få sig en dos av den engelska atmosfären och stämningen. Förutom storstäder bjuder ju även de brittiska öarna på mycket annat i form av gemytlig landsbygd med många små mysiga byar och småstäder samt en härlig natur.

Så här års är även länderna kring Medelhavet utmärkta som resmål. Gillar man att ligga och steka i solen och bada i kristallklart vatten är den franska eller italienska rivieran ett bra alternativ. Förutom  härliga stränder finns här även städer som Nice, Antibes, Cannes och Genova. Vill man ha sig lite lyx och flärd till livs ska man givetvis också besöka det lilla furstendömet Monaco, som man hittar endast en dryg mil från Nice.

Runt Medelhavet hittar man ju också en rad intressanta och spännande storstäder som Rom, Palermo, Neapel och Barcelona, som alla är rika på spännande sevärdheter av alla dess slag.

Vill man inte resa så långt som ända ner till Medelhavet finns även en rad intressanta resmål på närmare håll som till exempel Berlin, Prag, Warszawa eller varför inte den danska huvudstaden Köpenhamn, vilka samtliga nås på ett par timmar med flyg.