Under de senaste åren har många valt att spendera semestern hemma i Sverige på grund av pandemin. Därmed har de också upptäckt att vårt land har otroligt mycket att erbjuda, både då det gäller natur och aktiviteter. Så varför inte passa på att utforska Sverige även nästa år? Det finns mycket kvar att uppleva.

Rå om dig själv med egen stuga

Om du reser tillsammans med familjen är en egen stuga det absolut bästa alternativet. Du får mer utrymme, en liten uteplats eller altan och barnen har tillgång till grönområden där de kan springa omkring och leka. Ofta är en stuga även mer ekonomiskt eftersom du också har tillgång till eget kök och du kan laga dina egna måltider.

Flera olika platser att välja mellan

Du kan också välja stuga utefter vilken typ av semester du är ute efter. Välj en stuga nära en sjö eller hav om du vill koppla av med sol och bad. Passar även bra om du är intresserad av fiske. Är du däremot ute efter naturupplevelser så som vandring eller skidåkning kan du med fördel välja en stuga i svenska fjällen. Låter det intressant kan du surfa in på nätet och hitta något passande.