Det finns många vägar för att banta kostnaden för en semesterresa. Långt ifrån alla känner dock till de smarta knep som finns tillgängliga. Som tur är hittar du relativt enkelt den informationen du söker, direkt på internet.

Vietnam

Som resenär kan man med lite extra kunskap komma väldigt långt för en betydligt mindre summa än vad genomsnittet betalar. De som rest mycket lär sig efter hand vägar att komma undan med någon tusenlapp här och där, men även vilka destinationer som är extra prisvärda när det kommer till att leva och bo.

En hjälpande hand

För de som saknar denna kunskap och som är relativt oerfarna när det kommer till att resa i allmänhet, finns det ett flertal sidor på nätet som kan hjälpa dig på traven. Ofta handlar det om att andra som varit ute och rest och som stött på en del problem på vägen. De har därför förstått värdet i att underlätta för andra i samma situation, både när det gäller priserna hos de olika flygbolagen, de hotell som finns tillgängliga på din valda destination, eventuella turistfällor, men även olika konkreta tips på sevärdheter och annat roligt som du kan ta dig an under din semester.

SAS – Välkänt för oss svenskar

Det flygbolag som de allra flesta svenskar rest med och som flest känner till är av naturliga orsaker SAS (Scandinavian Airlines). Om du som resenär vill resa billigare nästa gång du väljer att flyga med SAS, kan du enkelt följa denna länk och ta del av den rabattkod som ger dig upp till 25% rabatt på flygbolagets biljetter. Sidan är ett praktexempel på en sådan som jag tog upp i stycket ovanför, skapad utifrån egna erfarenheter och för dina behov som resenär.