De flesta gångerna så fungerar det smärtfritt med anknytningar och annat när man ger sig ut på resa. Andra gånger går det inte lika bra med planeringen utan man kanske blir sittande på en flygplats ett antal timmar för att det inte passar med med andra avgångar och flygbolag.Om man hamnar i läget att man blir tvungen att vänta på en flygplats så gäller det att få tiden att gå utan att man får långtråkigt. Här följer några bra tips på vad man kan göra för att få tiden att gå.

  • Blogga, är du redan bloggare så skriv ett par inlägg om dina upplevelser på en flygplats. Har du inte bloggat tidigare så kanske det är nu du ska börja.
  • Leta upp gratis wifi och spela några rundor på ett online casino i din mobiltelefon, kanske vinner du respengar så du klarar trippen galant.
  • Köp på dig någon eller några bra böcker och fördriv tiden genom att läsa, varva detta med en god kopp kaffe eller liknande och tiden kommer att rinna iväg.
  • Är ni flera så kan ni tävla i nästintill vad som helst, vem som kan se flest personer med röda byxor eller par som ser onödigt kära ut. Bara fantasin som sätter gränserna.

Ja det vara några tips på vad ni kan hitta på om ni blivit strandade på en flygplats, här kan ni hitta några fler tips på saker ni kan göra. Vi hoppas att ni inte får allt för tråkigt i er väntan på nästa flyg och att den avgången går i tid så ni kommer fram när ni ska.